Werkplaats

Waarmee kunnen we u van dienst zijn?

Bosch Car Service
Door de ondersteuning van Bosch blijven wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op technisch gebied. Wij investeren continu in onze kennis van de nieuwste technieken. Wij verwelkomen u graag binnen ons bedrijf en zullen er alles aan doen om u de service en kwaliteit te bieden die u van een modern uitgerust autobedrijf mag verwachten.

Erkend Duurzaam
Alle Bosch Car Service bedrijven zijn vanaf eind 2015 Erkend Duurzaam gecertificeerd. Erkend Duurzaam is hét MVO-programma voor de mobiliteitsbranche dat is ontwikkeld door BOVAG en het Instituut voor Duurzame Mobiliteit (ivDM). Het certificaat is een erkenning van de duurzame inspanningen die alle Bosch Car Service bedrijven leveren.

Duurzaamheid is een belangrijke bedrijfswaarde
Duurzaam ondernemen is voor klanten van steeds groter belang bij het kiezen van een autobedrijf. Het voldoen aan het Erkend Duurzaam programma zorgt onder andere voor een aantoonbare besparing op afval- en energiekosten. Met dit keurmerk willen we laten zien dat Bosch Car Service Knijnenburg oog heeft voor mens en milieu en het certificaat Erkend Duurzaam is dus voor Knijnenburg Autobedrijf een echte meerwaarde.

logo-erkend-duurzaam

 

Strenge (kwaliteits)eisen
Alle Bosch Car Service autobedrijven zijn aangesloten bij de BOVAG en voldoen aan strenge (kwaliteits)eisen die door BOSCH en de BOVAG worden vastgesteld en gecontroleerd. Bosch Car Service Knijnenburg is BOVAG klasse 1 gecertificeerd. Zo kunt u erop vertrouwen dat alleen dat gerepareerd of vervangen wordt wat nodig is en (vooraf) met u is afgesproken. Vakkundige reparatie en onderhoud, gekoppeld aan bekwaam en klantvriendelijk advies, dat is waar Bosch Car Service voor staat. Wereldwijd zijn er zo’n 18.000 Bosch Car Service autobedrijven. In Nederland zijn dat er circa 400. U bent bij ons van harte welkom!

Bekijk hieronder de vele mogelijkheden van onze werkplaats.

APK

Snel & veilig weer de weg op

Bent u op zoek naar een betrouwbare, goede monteur voor een APK aan uw auto?
Onze ervaren en gediplomeerde vakmensen zorgen ervoor dat uw auto snel, veilig en goedgekeurd weer de weg op kan. Voor een betaalbaar bedrag. Is uw auto bij ons in onderhoud? Dan kost een losse APK u slechts € 30,- en in combinatie met een grote onderhoudsbeurt is hij zelfs helemaal gratis!

Direct afspraak maken

Grote of kleine beurt

Onderhoud aan uw auto

Goed en regelmatig onderhoud aan uw auto zorgt ervoor dat deze in goede conditie blijft. Bij Autobedrijf Knijnenburg kunt u terecht voor een grote- en kleine beurt. Zo zorgen we dat u niet alleen veilig en comfortabel op pad gaat, maar ook nog eens extra lang plezier hebt van uw auto.

Direct afspraak maken

Schadeherstel

Schade aan uw auto?

Ook wanneer u schade heeft aan uw auto kunt u bij ons terecht. Wij werken nauw samen met een erkend schadeherstelbedrijf om schades aan uw auto te herstellen.  In deze werkplaats beschikken zij over moderne en goede uitrusting, waar zij zorgen voor uitdeuken, montage van nieuwe onderdelen en het overspuiten. U levert uw sleutels bij ons in en alles wordt geregeld en u heeft maar één aanspreekpunt voor uw auto.

Direct afspraak maken

Ruitreparatie

Sterretje in uw ruit?

Heel vervelend.. Vooral als de schade precies in uw zicht zit. Ons advies is om dit zo snel mogelijk te laten repareren, dat voorkomt eventuele doorscheuring. Als het glas eenmaal gescheurd is bent u verder van huis. Onze specialisten kijken graag naar de mogelijkheden voor de reperatie van uw ruit.

Direct afspraak maken

Automatische transmissie spoelen

Vervuiling en veroudering van olie tegengaan

In de loop der tijd kan uw automatische versnellingsbak problemen geven door vuil en verouderde olie. Dit gaan wij tegen door het spoelen van uw automaatbak.

Direct afspraak maken
Top